Finanszírozás

Fenntartható Energia- és Klímaakciótervek finanszírozási lehetőségei

A finanszírozási lehetőségekhez történő hozzáférés kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ambiciózus akciótervek projektekké alakulhassanak át. A Finanszírozás menüpont alatt a Polgármesterek Szövetsége Közösségének tagjai világos és praktikus információkat találnak az anyagi támogatás és finanszírozás lehetőségeiről.

Az interaktív finanszírozási útmutató összegyűjti az Európai Unió, a tagállamok és az Európai Beruházási Bankhoz hasonló, kulcsfontosságú pénzügyi intézmények által kezelt finanszírozási kezdeményezéseket.

A hasznos linkek menüpont a Covenant közösség szempontjából legrelevánsabb finanszírozási kiadványokat, valamint a legjobb esetek példáit és tanulságait gyűjti össze.

Interaktív finanszírozási útmutató

SPECIÁLIS KERESÉS Összes törlése

URBIS

Az URBIS egy új városi beruházási tanácsadó platform az Európai Beruházási Tanácsadó Platform (EIAH) keretein belül. Az URBIS célja, hogy tanácsadó szolgáltatásokat nyújtson városi hatóságok számára a városi beruházási projektek, programok és platformok megvalósításának elősegítése, felgyorsítása és azok beindítása érdekében. Az URBIS az Európai Bizottság (Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság) és az Európai Beruházási Bank összefogásával került kidolgozásra az EU One Stop Shop for Cities keretében, az EU városfejlesztési menetrendjében megfogalmazott célok támogatása érdekében.

A hasznos linkek menüpont

Ebben a fejezetben gyűjtik a legfontosabb kiadványokat, beleértve a Polgármesterek Szövetségének közösségének bevált gyakorlatait, a tanulságokat és a főbb uniós intézmények hasznos jelentéseit. A Polgármesterek Szövetsége Közössége számára további kiadványok kizárólag a weboldal Saját Covenant privát menüpontján keresztül elérhetőek.