Legal

Privacy policy

Adatvédelmi nyilatkozat

Ezt a weboldalt a Polgármesterek Szövetsége – Európai Irodája helyi és regionális hatóságok hálózatainak konzorciuma kezeli az Energy Cities és a Climate Alliance vezetésével, valamint a CEMR, EUROCITIES, FEDARENE és az ICLEI Europe részvételével.

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal tartalmáért kizárólag a szerzőket terheli felelősség. Nem szükségszerűen tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az Európai Kreativitás és Innováció Szövetsége, sem pedig az Európai Bizottság nem felelős az oldalon tárolt információ bárminemű felhasználásáért.

Általános adatvédelmi szabályzat

Személyes adatait bizalmasan kezeljük, és nem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére az Ön beleegyezése nélkül az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) megfelelően.

„MyCovenant” adatvédelmi szabályzat

Az aláírók és a Polgármesterek Szövetsége egyéb tagjai hozzáférést kapnak a weboldal jelszóval védett „MyCovenant” területéhez.

A MyCovenant teljes adatpolitikáját itt találja.

Hogyan szabályozhatja a személyes elérhetőségekkel kapcsolatos adatait?

Egyedül Ön döntheti arról, hogy az alábbi módon meg kívánja-e jelentetni az elérhetőségeit a Polgármesterek Szövetsége – Európa weboldalán:

• Amikor profilja kitöltését kérik a zárt területen belül, keresse a jelölőnégyzetet, melynek kipipálásával azt jelzi, hogy meg akarja jelentetni ezt az információt a Polgármesterek Szövetsége – Európa weboldalán.
      • Ha korábban beleegyezett személyes adatai megjelentetésébe, bármikor meggondolhatja magát és kitörölheti az idevonatkozó jelölőnégyzet(ek)ből a pipát.

Kérjük, gondoskodjon arról, hogy minden egyes Ön által megosztott elérhetőséggel kapcsolatos óhajáról megfelelően tájékoztasson bennünket.

Hogyan módosíthatja vagy törölheti személyes adatait?

Bármikor frissítheti vagy törölheti az adatait és az elérhetőségeit. Csupán be kell lépnie az extranetbe és megfelelő módon meg kell változtatnia a profilját („My account” > „My team”).

Az e-mail listáinkra feliratkozók az eumayors.eu címről érkező levelek alján található linken keresztül iratkozhatnak le.

Hogy tartjuk biztonságban személyes adatait?

Elkötelezetten ügyelünk személyes adatai biztonságára. A jogosulatlan hozzáférés vagy az adatok kiszivárgásának megelőzése érdekében megfelelő fizikai, elektronikus és kezelési eljárásokat alkalmazunk az általunk online begyűjtött adatok biztonságának védelméért.

A személyes adataihoz csak szigorú biztonsági ellenőrzéseken – titkosítás, hozzáférés ellenőrzése – keresztül lehet hozzáférni. A személyes adatait nem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére az Ön előzetes jóváhagyása nélkül.

E-mail listáink adatvédelme

E-mail listákat tartunk fenn annak érdekében, hogy az érdeklődő és megfelelő egyéneket fontos témákról tájékoztassuk, az egyének előzetes kifejezett csatlakozási kérelmét követően.

A listákat tartalmazó szerverünket úgy programoztuk, hogy az általunk engedélyezett feleken kívül senki másnak ne adja ki a listára feliratkozók e-mail címét. Egyetlen a weboldalon regisztrált e-mail címet sem adunk ki.

Ugyanakkor nem mi készítettük ezt a szoftvert, ezért nem vállalunk felelősséget a szoftver bármely, a feliratkozók anonimitásának megőrzésével kapcsolatos hibájáért.

Lemondó nyilatkozat

A zárt területen közölt adatokért az adott felhasználó felelős. Kizárólag Ön felel a profiljában szereplő tartalomért, mely a Polgármesterek Szövetsége – Európa weboldalon látható. Nem vállalunk felelősséget az oldalon tárolt információ bárminemű felhasználásáért. Így nem felelünk harmadik felek tevékenységeiért, a weboldaluk tartalmáért, vagy az általuk kínált termékekért vagy szolgáltatásokért sem.

Lépjen kapcsolatba velünk az adatvédelmi szabályzatunkra vonatkozóan

Jelen adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban felmerült bármilyen kétség vagy kérdés esetén kérjük, az alábbi címre írjon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.