Finanszírozás

Fenntartható Energia- és Klímaakciótervek finanszírozási lehetőségei

A finanszírozási lehetőségekhez történő hozzáférés kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ambiciózus akciótervek projektekké alakulhassanak át. A Finanszírozás menüpont alatt a Polgármesterek Szövetsége Közösségének tagjai világos és praktikus információkat találnak az anyagi támogatás és finanszírozás lehetőségeiről.

Az interaktív finanszírozási útmutató összegyűjti az Európai Unió, a tagállamok és az Európai Beruházási Bankhoz hasonló, kulcsfontosságú pénzügyi intézmények által kezelt finanszírozási kezdeményezéseket.

A hasznos linkek menüpont a Covenant közösség szempontjából legrelevánsabb finanszírozási kiadványokat, valamint a legjobb esetek példáit és tanulságait gyűjti össze.


Interaktív finanszírozási útmutató


SPECIÁLIS KERESÉS Összes törléseA hasznos linkek menüpont

Ebben a fejezetben gyűjtik a legfontosabb kiadványokat, beleértve a Polgármesterek Szövetségének közösségének bevált gyakorlatait, a tanulságokat és a főbb uniós intézmények hasznos jelentéseit. A Polgármesterek Szövetsége Közössége számára további kiadványok kizárólag a weboldal Saját Covenant privát menüpontján keresztül elérhetőek.