Finanszírozás

Fenntartható Energia- és Klímaakciótervek finanszírozási lehetőségei

A finanszírozási lehetőségekhez történő hozzáférés kulcsfontosságú ahhoz, hogy az ambiciózus akciótervek projektekké alakulhassanak át. A Finanszírozás menüpont alatt a Polgármesterek Szövetsége Közösségének tagjai világos és praktikus információkat találnak az anyagi támogatás és finanszírozás lehetőségeiről.

Az interaktív finanszírozási útmutató összegyűjti az Európai Unió, a tagállamok és az Európai Beruházási Bankhoz hasonló, kulcsfontosságú pénzügyi intézmények által kezelt finanszírozási kezdeményezéseket.

A hasznos linkek menüpont a Covenant közösség szempontjából legrelevánsabb finanszírozási kiadványokat, valamint a legjobb esetek példáit és tanulságait gyűjti össze.

Interaktív finanszírozási útmutató

SPECIÁLIS KERESÉS Összes törlése

URBIS

URBIS is a new dedicated urban investment advisory platform within the European Investment Advisory Hub (EIAH). URBIS is set up to provide advisory support to urban authorities to facilitate, accelerate and unlock urban investment projects, programmes and platforms. URBIS has been developed in partnership by the European Commission (Directorate-General for Regional and Urban Policies) and the EIB in the context of the EU One Stop Shop for Cities and in support of the ambitions defined in the EU Urban Agenda.

A hasznos linkek menüpont

Ebben a fejezetben gyűjtik a legfontosabb kiadványokat, beleértve a Polgármesterek Szövetségének közösségének bevált gyakorlatait, a tanulságokat és a főbb uniós intézmények hasznos jelentéseit. A Polgármesterek Szövetsége Közössége számára további kiadványok kizárólag a weboldal Saját Covenant privát menüpontján keresztül elérhetőek.