Csatlakozás koordinátorként

A Polgármesterek szövetsége az összes kormányzati szintet, támogatói szervezetet, ügynökséget és szövetséget egyesíti annak érdekében, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, és segítsenek gyorsabb pályára állítani a klíma- és energiaügyi tevékenységeket. Alább részletesebben is olvashat a csatlakozás módjáról.

A Covenant Koordinátorai elkötelezhetik magukat, hogy az aláírókat a földrajzi kiterjedésükön belül sokféle módon támogatják, beleértve: a Polgármesterek Szövetségének előmozdítását, a fenntartható energiára és éghajlatra vonatkozó cselekvési tervek kidolgozására és végrehajtására vonatkozó technikai és / vagy pénzügyi támogatást, a szövetségi aláírók közötti hálózati tevékenységeket .

Minden olyan tevékenység, amely támogatja a helyi éghajlati és energiaügyi intézkedéseket. További részletek itt

Ki felel meg?

Tartományok, régiók, minisztériumok, nagyvárosi területek, helyi önkormányzati társulások, nemzeti minisztériumok... Bármely olyan állami hatóság, amely hivatalosan kötelezettséget vállal arra, hogy a Covenant aláírók részére stratégiai útmutatást, valamint pénzügyi és technikai támogatást nyújt, hivatalosan is Covenant koordinátorként lesz elismerve.

Amennyiben további részletes tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Covenant Koordinátorok Helpdeskjével a coordinators@eumayors.eu címen.

Listája koordinátorként

Hogyan lehet csatlakozni

Regisztrálni hivatalosként Covenant koordinátorként a szervezetnek a következő lépéseket kell megtennie:

Step 1

Aláírja a Covenant koordinátorként hivatalos adhéziós űrlapját, és töltse ki a regisztrációs űrlapot online

Step 2

Az alkalmasság megállapítását követően a Polgármesterek Szövetsége Irodája által küldött Kötelezettségvállalási Nyilatkozat kitöltése és aláírása

Step 3

A megfelelően kitöltött és aláírt Kötelezettségvállalási Nyilatkozat beérkezésekor a Polgármesterek Szövetsége Irodája online profilt hoz létre a szervezete részére. Ezáltal aktívan részt vehet a Polgármesterek Szövetsége közösségének életében, és segítségével Ön jobban támogathatja az Önnel kapcsolatban álló aláírókat.

Miért érdemes csatlakozni

A Covenant koordinátori státusz sokféle előnyt jelent:

Mikor lehet csatlakozni

A Covenant koordinátorok az oldal alján található regisztrációs űrlap kitöltésén keresztül bármikor csatlakozhatnak a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetségéhez.