Támogatók

A Covenant támogatók olyan non-profit szervezetekként (helyi és regionális önkormányzati szövetségek, hálózatok, helyi és regionális energiaügynökségek...) határozhatók meg, amelyek képesek hirdetni a Polgármesterek Szövetségét, valamint mobilizálni és támogatni a tagjaikat és/vagy a helyi hatóságokat a Polgármesterek Szövetsége célkitűzéseinek elérése érdekében.

A saját területükön és szakterületükön (pl.: energiaügy, környezetvédelem, vízügy, levegő) és különféle kormányzati szinteken (pl.: európai, nemzeti és regionális vagy helyi) intézkedéseket foganatosítanak, hogy hirdessék a Polgármesterek Szövetsége kezdeményezését és támogassák az aláíróik kötelezettségvállalásait. A Covenant támogatók szabályozási, jogszabályi és pénzügyi keretekkel kapcsolatos helyi szakmai ismereteikkel – legyen az helyi/regionális, nemzeti vagy európai szintű – ideális helyen vannak ahhoz, hogy személyre szabott tanácsokat nyújthassanak az aláíró tagoknak és meglévő kezdeményezésekkel szinergiát találjanak.

Támogatóhoz való csatlakozás
Összes törlése

184 Találatok

Találat / oldal